Twiiliight

Alla inlägg under september 2009

Av Twiiliight - 19 september 2009 17:37

And so the lion fell, in love whit a lamb <3

Av Twiiliight - 19 september 2009 17:36

 


Hur söta får man bli? <3

Av Twiiliight - 19 september 2009 14:12

 

 62 DAGAR KVAR !!!!!!!!!!

Av Twiiliight - 19 september 2009 13:51

 

Robert Pattinson


Robert Thomas Pattinson är född 13 May 1986. Han är född i London England.

Hans smeknamn är Rob&Rpattz. Han är 1.85

Robert gillar spela piano&gitarr.

Rob har också spelat i Harry Potter som Cedric Diggory i "Harry Potter och flammande bägaren".

I Twilight spelar han Edward Cullen. Han har också 2 låtar i Twilight Soundtrack,"Never Think&Let me sign".

Hans "märke" är att ha stökit hår.

Robert har 2 äldre systra, Lizze&Victoria.

Rob slog 3000 personer för rollen somEdward Cullen.

När Robert var liten brukade hans storasystra klä ut honom som en tjej och kalla han Claudia.

Han blev världens hetaste man 2008 -09.




Själv tycker jag att Robert Pattinson är världens hetaste man som finns=). Man kan inte bli ännu hetare.

Men det är ändå synd om honom för vart han än går som är det fans. Han säger själv att han börjar bli paronid.

Älska dig Rpattz<3


Av Twiiliight - 19 september 2009 13:16

Twilight:  


Skriven av Stephenie Meyer.

Regiserad av Carherine Hardwicke.

Skådespelare: Edward Cullen (Robert Pattinson), Isabella Swan (Kristen Stewart), Alice Cullen (Ashley Greene), Rosaline Hale (Nikki Reed), Emmett Cullen (Kellan Lutz), Jasper Hale (Jackson Rathbone), Carlisle Cullen (Peter Facinelli), Esme Cullen (Elizabeth Rreaser), Charlie Swan (Billy Burke), Jacob Black (Taylor Lautner),

Billy Black (Gil Birmingham), Angela Webber (Christian Serratos), Jessica Stanley (Anna Kendrick), Mike Newton (Michael Welch), Tyler Corwley (Gregory Tyree Boyce), Rénee Dwyer (Sarah Clarke), Phil Dwyer (Matt Bushell), Victoria (Rachelle Lefevre), James ( Cam Gigandet), Laurent (Edi Gatheri).


Handling:


Isabella Swan fltyttar till Forks, en liten regning sovstad i Washington.

Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv.

Men när hon träffar den gåtfulla och förförsika Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vänding.

Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig.

Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den personen Edward älskar mer än någon annan.

Edward och Bella förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Av Twiiliight - 18 september 2009 22:15

WereWolf Pack:


Sam Uley - Chaske Spencer   

Jacob Black - Taylor Lautner

Jared -  Bronson Pelletier

Quil Ateara - Tayson Houseman

Paul - Alex Meraz

Embry Call - Kiowa Gordon


Dom nya medlemmarna från Eclipse:


Leah - Julia Jones

Seth - BooBoo Stewart



Sam Uley är ledaren över La Push gänget. I andra boken (New Moon) "hatar" Jacob Black Sam Uley. Han bli väldig upprör när han berätta om honom till Bella. (Det var Sam Uley som hittade Bella i skogen, när Edward säger hejdå). När Bella,Jacob&Mike ska gå på bio, blir Mike sjuk under filmen, och det verkar vara en influensa som har gått runt (t.ex Angela Webber som skulle gå på bio med Bella,Jacob&Mike men blev sjuk p.g.a den influensan).

Dom blir tvunga att gå från bion tidigare blir Bella också sjuk hon me. Det blev Jacob också eller det va det han sa till Bella, men igentligen förändrades han bara till en varvulv. Bella blir sur på Jacob för han har inte ringt till henne på flera veckor efter "influensan" och så skyller hon på Sam Uley för hon har hört av sin far (Charlie Swan) att dom umgås, så tror Bella att det är Sam Uley som har sakt till Jacob att han inte fick träffa henne. Men så klart (efter flera veckor + ett bråk mellan Bella&Jacob) smitter han från packen för att träffa Bella. Paul gillar inte att Bella vet vad dom igentligen är.


I Eclipse så är det Seth som är den snälla av packen ( från Jacob då förstås ). Seth har inga problem med att Edward är en vampyr, som dom andra har.


I Breaking Dawn så kommer Seth på Bella&Edwards bröllop.

Men Leah gillar inte alls Bella eller Edward.

Av Twiiliight - 18 september 2009 16:30

 

Fullt namn: Edward Anthony Masen Cullen

Födelsedag: 20 juni 1901   

Dagen av förvandling till vampyr: 1918

Född i: Chicago,Illinois

Hårfärg: Bronsfärgat

Ögonfärg: Född gröna vampyr-guld/svarta

Speciell talang: Tankeläsare

Bil: Silver Volvo S60R och silver Aston Martin C12


Edward Cullens historia:


Han bodde i Chicago, han kom från en rik&lycklig familj, hans pappa var en framgångs rik advokat.

1918 drabbas Edward Masen och hans familj av spanska sjukan i Chicago.Tyvärr så dog hans pappafort men deras läkare Carlisle Cullen hade lyckats hålla både Elizabeth och Edward vid liv.Carlisle såg att det var Edward som hade sämst odds för att överleva men en kväll förändrades allt. Elizabeths feber steg drastiskt och hon hade bara denna kvällen kvar att leva.På något mystiskt sätt visste hon vad Carlisle var och att han kunde rädda hennes son. Hon sa till honom "I know you can save my son,do what you have to". Hon dog denna samma kväll. Carlisle såg att Edward inte heller hade mycket kvar av sitt liv. Den kvällen berättade Carlisle för den döende Edward och förvandlade honom.

Tiden efter presenterade dom Edward som Carlisles lillebror som kommit från Europa men när familjen växte och dom flyttade presenterades han som Carlisle och Esmes adoptivson.

Runt år 1936 flyttade den lilla familjen Cullen till Forks där dom mötte Quileuteindianerna. De var varulvar-vampyrernas enda fiende.

Här bodde Cullens i ett par år innan dom flyttade igen.

2003 flyttar Cullens tillbaka då med fler familjemedlemmar. Rosalie,Emmett,Alice och Jasper har gått med i familjen för att leva med Carlisle,Esme och Edward.

Rosalie och Emmett är ett par och Alice och Jasper så Edward blir lite av det femte hjulet även om han är bästa vän med alla sina syskon.


2005 möter Edward Bella.Hennes blod är så lockande att han först tar avstånd från henne.Det funkar inte då han blir kär i henne. Han vet att han funnit sin själsfrände och det vet hon att hon funnit i honom.

När spåraren James nästan tar död på Bella finns Edward där och räddar henne.


På Bellas 18-års dag Fixar Alice en fest för Bella, (hemma hos the cullens). På denna fest får Bella presenter&tårta. När hon ska öppna ett kuver skär Bella sig och Jasper känner lukten av en enda droppe blod......Bella blir som"levande död" som Charlie sa när familjen Cullen fick flytta. Efter ett par månader träffar hon Jacob Black och börjar sakta komma tillbaka till livet.....Men där får hon reda på Jacob verklinge är: En Varvulv...


I tredje boken, Eclipse är det Victoria och en armé full med nyfödda vampyrer efter Bella. Hon&Edward ska ta examen, och som Carlisle har lovat att förvandla henne efter examen vill Bella helst att Edward ska göra det men han gå me på det på ett vilkor, Hon gifter sig med honom....

Bella&Jacobs vänskap sätts på spel. Efterallt så är vampyrer&varvulvar fiender...Hur ska allt fungera??

Jasper förberder Cullen om armén fullt med nyfödda vampyere.

Jasper förbereder Cullens och faktiskt varulvarna som ger med sig och hjälper till för en fight mot victoria och hennes armé.


Bella accepterar Edwards frieri och de låter Alice löpa amok med bröllopsplanerna...

Vad Bella inte vet är att Edward faktiskt skickar en inbjudan till Jacob...


Ett bröllop står för dörren och nu är det dags. Bella är ju inte vampyr än utan Edward vill ju behålla henne mänsklig så länge så möjligt. De gifter sig och åker på smekmånad på Isle Esme.

I Isle Esme pratar Bella inte i sin sömn, som Edward sa: "If it wasn´t for the snoring I would think you wear in a coma". Bella sover längre och äter mer än vanlig. Hon har madrömmar, dom handlar om en pojke och Volturi. Där får Bella reda på att hennes mens är 5 dagar försenad. Hon börjar tänka igenom alla dagar som hade gått. När hon tänker noga, tänker hon på hur mycket hon sover,äter&gråter. Hon hade spytt och hon trodde att det var maginfluensa, när Edward kommer in i rummet för att se hur hon mår berättar hon för honom att hennes mens är 5 dagar försenad. Edward går ichock. Hur kommer det gå?????


Av Twiiliight - 17 september 2009 20:45

  

Namn: Mary Alice Brandon Cullen.

Född: 1901

Född i: Bilox, Mississippi

Hårfärg:Svart

Ögonfärg: Guld/Svart

Speciel Talang: Kan se in i framtiden

Hobby: Shoppa loss


Alice Cullens historia:


Alice Cullen är gift med Jasper Hale. Hennes syskon är: Edward,Emmett,Rosalie och i fjäde boken Bella.

Hennes "föräldrar" är Esme&Carlisle Cullen.

Eftersom Alice hade sin speciella talang (se in i framtiden), och detta var 1920, så trodde folket att hon va en häxa, och en häxa fick inte leva, så stackars Alice skulle bli bränd, hennes familj blev straffad också, för att dom bodde med en häxa. Men istället för att brännas hamnade hon på dårhuset istället. Där fanns det en man som var vampyr som trångade efter hennes blod, men han kunde inte förvandla henne, han tyckte för mycket om henne. Men det fanns en annan vampyr som jobbade där, James. ( Ja, han som är spåraren, som försöke döda Bella i Twilight Saga).  Men James ville inte ha Alice förrän han visste att den andra vampyren ville också ha henne. Alice levde i ett mörk rum konstant, dom ville att hon skulle tappa förståndet om att hon kunde se in i framtiden. När den andra vampyren fick reda på att James ville ha henne, skyndade han sig på att förvandla Alice. När James inte kände Alice blod längre blev han fundersam, tillslut tog han den andra vampyren för att försöka förstå, men han förstod inte varför vampyren inte skyddade Alice 24/7. Men när James bet Alice reagerade inte Alice som en vanlig människa skulle göra. Det va bara för att den andra vampyren hade redan bettit Alice, men James gift som påskyndade förvanlingen. James dödade den andra vampyren för hämnd. Alice var den enda offer som överlevde.

Alice var själv i 8 år, men eftersom hon hade sett Jasper i sina syner, visste hon att han va påväg att hitta henne, men hon var osäker eftersom han ändrarde sin väg hela tiden. Tillslut bestämde han sig för att åka till Philadelphia, dit åkte Alice för att möta honom. Hon satt i ett halvtomt café, där han kom in eftersom det va ett oväder. Hon hoppade av sin höga stol och gick för att möta honom. Hennes första replik var " Du lät mig vänta väldig länge". Då bockade Jasper som en fin sydstatsherre och sa" Jag ber om ursäkt, madam". Då sträckte Alice ut sin hand och Jasper tog den utan att tänka för sig. Sen 1948 har dom varit tillsammans. Alice&Jasper har bara gift sig en gång, inte som Rosalie&Emmett, som har haft ett giftemål mer än en gång. Dom kom till familjen Cullen år 1950.

När Edward presenterade Bella för sin familj, visste Alice att dom skulle bli bästa kompisar.

Alice är en mycket trevlig och rolig person. Hon älskar shoppa och plannera fester, som t.ex deras examen fest och Bella&Edward bröllop.




Presentation


Twiiliight

Omröstning

Vilken Twilight-film var bäst
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 Breaking Dawn del 1
 Breaking Dawn del 2
 Både Breaking Dawn delarna
 Alla
 Ingen av dem

Frågeruta

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<<
September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards